Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die inwoners helpen om zich gezond en vol energie te voelen en mee te doen in de maatschappij. Denk aan sportclubs en culturele verenigingen, maar ook aan bijvoorbeeld organisaties waar je terechtkunt met vragen over ontmoeting, welzijn en omgaan met geld. Op deze manier werkt Sluis aan een energieke en krachtige samenleving.
Wilt u meer informatie? Bekijk dan hier het filmpje over de Wegwijzer.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Samen dingen doen

Creatief, sportief, in de natuur, het kan allemaal! Wil je iets nieuws leren? Of wil je nieuwe mensen ontmoeten, bijvoorbeeld voor een goed gesprek of gewoon gezelligheid? Er is veel mogelijk!

Lekker in je vel

Soms weet je niet hoe je dingen in je leven moet aanpakken. Het kan zijn dat je sociale contacten lastig vindt. Wil je een positieve verandering aan je leven geven of iets voor een ander doen? Hier vind je organisaties die je hiermee kunnen helpen.

Dagelijks leven

Er gaat veel goed in je leven maar soms kun je wat ondersteuning gebruiken. Het is dan goed om (op tijd) hulp te vragen. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over geld, werk, zorg of andere zaken waar je niet uitkomt.

Kwaliteit van leven

Af en toe heb je hulp nodig om fijn te kunnen (blijven) leven. Hulp van organisaties of mensen waar je met vragen terecht kunt, of waar je advies of hulp kunt krijgen. Bijvoorbeeld over je kinderen en opvoeden of over zelfstandig blijven wonen.

Fit en gezond

Wil je gezonder leven, meer bewegen of gezonder eten? Zoek je een sportvereniging voor je kinderen? Heb je andere vragen over je gezondheid? Dan kun je hier allerlei organisaties, verenigingen en zorgverleners vinden die jou kunnen helpen met gezondheid.

Betekenisvol leven

Iedereen zoekt in zijn leven iets van betekenis. Voor de een is dat iets doen voor anderen, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Een ander vindt steun en waarde in het geloof. Als je samen met anderen de wereld een beetje mooier wilt maken, kijk dan hier.

Uitgelichte verhalen

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Populair

De Zorgbalie is in Zeeuws Vlaanderen een van de grootste aanbieders van Thuishulp of Huishoudelijke Hulp. We werken dagelijks voor de gem...
Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen is het onafhankelijk regionaal instituut voor kunst en cultuureducatie in Zeeuws-Vlaanderen. En fungeer...
Loop je vast met (juridische) problemen? Met instanties of andere organisaties, zoals de belastingdienst, gemeente of woningcorporatie? S...
Senia organiseert informatiebijeenkomsten voor op te richten leesclubs rond Oostburg, Terneuzen en Sluis. Ook vinden er regelmatig open l...